Palangos burmistro Jono Šliūpo muziejus kviečia dalyvauti skelbia intensyvios kūrybinės rezidencijos konkurse

   

2024 m. birželio 12–15 dienomis Lietuvos nacionalinio muziejaus padalinyje Palangos burmistro Jono Šliūpo muziejuje veiks kūrybinė rezidencijų erdvė.

 

KŪRYBATORIJA skelbia intensyvios kūrybinės rezidencijos konkursą!

Rezidencijos laikas: 2024 m. birželio 12–15 d.

Rezidencijos adresas: Vytauto g. 23A, LT 00135 Palanga 

Rezidencija skirta: muziejuose dirbantiems ir bendrakūroje su muziejais kuriantiems edukatoriams, kūrybininkams, ekskursijų vadovams, kultūros mediatoriams. 

Rezidencijų metu: rezidentai turės galimybę gyventi ir kurti, stiprinti kompetencijas, reikalingas dirbant su specialių poreikių grupėmis, bendradarbiauti su mentoriais, keistis vertinga patirtimi su kolegomis, megzti kūrybinius ryšius tolimesniam bendradarbiavimui, kurti patirtines edukacijas, pritaikytas žmonėms su negalia. Sukurtos edukacijos bus pristatytos Palangos burmistro Jono Šliūpo muziejaus lankytojams.

Dalyvavimo konkurse sąlygos:

  • Rezidencijos konkurse gali dalyvauti šiuo metu muziejuose dirbantys edukatoriai, kūrybininkai arba specialistai, kuriantys edukacijas muziejams visoje Lietuvoje.
  • Norintys dalyvauti rezidencijos konkurse turi pateikti trumpą savo profesinės veiklos aprašymą ir motyvacinį laišką el.paštu sliupo.muziejus@lnm.lt iki 2024 m. birželio 3 d. Organizatoriai iki birželio 5 d. susisieks su atrinktais kandidatais ir pateiks tolimesnę informaciją.

 

Rezidavimo sąlygos:

  • Atrinkti dalyviai turės sumokėti rezidencijos mokestį 30 Eurų (trisdešimt eurų).
  • Rezidencijos dalyviams suteikiamas apgyvendinimas (dviviečiai kambariai, bendras dušas, virtuvėlė), patalynė. Transporto, maitinimosi ir kt. išlaidų padengimu rūpinasi patys rezidentai.
  • Rezidentai dalyvaus kūrybiniuose mokymuose, kuriuos ves patyrę mentoriai (iš viso: 8 val.).
  • Rezidentams bus suteikiamos poilsio ir darbo erdvės, galimybė naudotis turimais muziejaus resursais (spausdintuvu, videoprojektoriumi ir kt.).
  • Rezidencija veiks Lietuvos kurorte Palangoje, 200 metrų atstumu nuo Baltijos jūros, smėlio kopų ir pušyno.

 

Išsamiau apie rezidavimo sąlygas: https://lnm.lt/skelbimai/rezidencijos-programa-kurybatorija-palangos-burmistro-jono-sliupo-muziejuje

Kontaktai pasiteirauti: el.p.: j.sliupo.muziejus@lnm.lt, tel. +370 612 86114

 
Palangos burmistro Jono Šliūpo muziejaus informacija

Smush Image Compression and Optimization