Birželio 27 d. įteikti diplomai Vilniaus dailės akademijos Telšių fakulteto bakalauro ir magistro studijų programų absolventams

 

2023 m. birželio 27-ąją Vilniaus dailės akademijos (VDA) Telšių galerijoje įteikti bakalauro ir magistro studijų programų diplomai absolventams. Teikimo ceremonijoje dalyvavo ir šia proga studentus ir jų dėstytojus pasveikino Vilniaus dailės akademijos rektorė prof. Ieva Skauronė, prorektorius mokslui dr. Marius Iršėnas, Telšių fakulteto dekanas prof. Ramūnas Banys, studijų programų vadovai, absolventų artimieji.

VDA Telšių fakultete dėstomas skirtingas studijų programas šiemet baigusių absolventų diplominiai darbai buvo įvertinti aukštais balais. Su pagyrimu įvertinti du darbai: Dizaino studijų programos Baldų dizaino ir restauravimo specializacijos bakalaurės Emilijos Globytės baigiamasis darbas „Kismas“ už dizaineriško požiūrio gilinimą bei Metalo meno ir juvelyrikos studijų programos bakalaurės Ignės Zdanevičiūtės baigiamasis darbas „limen“ už meno ir filosofijos sintezę. I. Zdanevičiūtei taip pat įteikta šiemet įsteigta vardinė meno istoriko, archeologo, buvusio VDA rekktoriau, dabar dėstytojo, Telšių miesto Garbės piliečio prof. dr. Adomo Butrimo stipendija.

Ypatinga dovana – savo fotografijų albumu „Žiedai tarp žiedų“ – diplomų teikimo ceremonijoje apsilankęs fotografas ir dailininkas Rimantas Dichavičius apdovanojo Taikomojo meno magistrą Mindaugą Jankauską už jo baigiamąjį darbą „Slinktys“.

 

 

VDA Telšių fakulteto informacija

 

Tomo Vaičaičio nuotraukoje – diplomų įteikimo šventės akimirka

Smush Image Compression and Optimization