Tauragės krašto muziejus „Santaka“ kviečia iki rugsėjo 30 d. dalyvauti bendrakūroje „Aš tave myliu“

2023 m. birželio 2 d. nuo 12 iki 17 val. Tauragėje vyko bendrakūra „Aš tave myliu“. Ji pratęsta iki 2023 m. rugsėjo 30 dienos.

Aš tave myliu, אני אוהב אותך, Ich liebe dich, Я тебя люблю – parašyta keturiomis kalbomis. Lietuvių, hebrajų, vokiečių ir rusų. Žodžiai kaip nuorodos į daugiatautį kraštą, kuriuo Tauragė ilgus šimtmečius buvo. Birželio 2 d. Bažnyčių g. 15, nuo 12 val. poetai, rašytojai ir kūrybininkai turėjo galimybę  prisijungti prie bendrakūros proceso. Greta skambios frazės, kuri nepavaldi laikui, Tauragės krašto kūrėjai rašė savo kūrybos eilutes.
  
Pakabinus tentą Tauragės Bažnyčių gatvėje, R. Karvelis pakvietė miesto rašytojus greta „didelių žodžių“ parašyti savo kūrybos fragmentą apie meilę, taip užduodant toną bendrakūrai, nes šis gatvės meno kūrinys nėra baigtinis. Iki rugsėjo 30 dienos visi, kurie eis pro šalį arba lankysis mieste gali kurti, rašyti, pildyti ir tęsti bendrakūros procesą. Taip pamažu „Aš tave myliu“ „apaugs“ žodžiais. Jau dabar yra parašyta apie 40 autorinių tekstų, yra piešinių.

Tauragės krašto muziejaus „Santaka“ informacija
  
Išsamiau – Tauragės krašto muziejaus „Santaka“ interneto svetainėje

https://tauragesmuziejus.lt

Smush Image Compression and Optimization